PUBLICATIES

– publicaties –

DANS
PANFILO
DANS

“Kun je iets over de liefde zeggen aan de hand van een liefde, of zullen we een beetje moeten valsspelen?”

3D Kyrian Esser - Dans Panfilo dans roman

Dans, Panfilo, dans is een wervelende roman over de ontluikende liefde tussen twee jongens. Met de kunst als kompas dartelen ze over het continent, op zoek naar de betekenis van hun verlangen in de huidige gefragmenteerde tijd.
Vanaf voorjaar 2023 in de boekhandel.
Of te bestellen op: www.koppernik.nl

WIE
DE FUCK
IS ALICE

“Op zoek naar veertigduizend euro maakt Alice een theatrale roadtrip door hedendaags Nederland”

Wie de fuck is Alice is een moderne screwball comedy over het evangelie van succes. Een gloednieuwe theatertekst geïnspireerd op het werk van Greta Gerwig. Kyrian Esser schreef het stuk speciaal voor de Theatertroep.
Najaar 2023 in theaters door Nederland.
kijk voor de spellijst op: www.theatertroep.nl

GROTE LIJNEN, KLEINE MANNEN
winnend kort verhaal finale WriteNow
ONTBINDING TIJD PLAATS HANDELING
winnend kort verhaal WriteNow Amsterdam

Dans, Panfilo, dans is een wervelende roman de ontluikende liefde tussen twee jongens. Met de kunst als kompas dartelen ze over het continent, op zoek naar de betekenis van hun verlangen in de huidige gefragmenteerde tijd. Op een lome vakantie aan de Atlantische kust ontmoeten de onafhankelijke Tobias en de weifelende Wouter elkaar. De belofte van een eerste grote liefde rammelt aan de deur en laat hen in vrolijke verwarring achter. Ook als de jaren voorbijgaan en de jongens voorzichtig volwassen worden, slijt de belofte niet. Aan de hand van een speelse speurtocht door de literatuur, de schilderkunst en de stadsparken van Europa lopen ze elkaar achterna. Maar weten ze elkaar ook te vinden?